Ngluwihi LED: Kanthi macem-macem lampu & perlengkapan LED, saiki kita nawakake macem-macem pilihan produk kanggo macem-macem syarat cahya.

Babagan awake dhewe

YOURLITE pionir pasar LED kanthi inovasi lan kreasi.
  • About us
  • Pabrik

    Wilayah total bengkel yaiku 78.000 meter persegi, kanthi 21 jalur produksi
  • R&D

    We Nilai investasi ing R&D lan fokus ing inovasi teknologi lan nganyarke
  • pengalaman

    25 taun gaweyan tanpa wates kanggo nyedhiyakake produk lampu khusus
  • Ora kuwatir

    Tim sing paling berpengalaman bakal ngrampungake kabeh keraguan sampeyan
  • Efisiensi

    Tansah fokus ing syarat pelanggan lan terus nambah pengalaman pelanggan
  • Customer-oriented

    Mesin lan peralatan canggih kanggo ngasilake produk berkualitas tinggi.

Ningbo Yourlite Imp & Exp Co., Ltd didegaké ing taun 1996, dumunung ing Ningbo, China.Sawise wutah luwih saka 25 taun, perusahaan wis dadi pakar ing industri manufaktur cahya ing China.

Donya sing nyenengake lampu LED

Ayo dhewe inspirasi karo crita LED sing beda banget
  • Kisah LED

    YOURLITE Kontribusi kanggo Nggawe Dunia Ijo

    Lampu sing inovatif lan murah nganggo LED

    Perlindhungan lingkungan nuduhake macem-macem tumindak sing ditindakake manungsa kanggo ngrampungake masalah lingkungan sing nyata utawa potensial, koordinasi hubungan antarane manungsa lan lingkungan, lan njamin pembangunan ekonomi lan masyarakat sing lestari.Ing ngisor ba...

  • Kisah LED

    Lampu pendidikan dadi tren anyar

    Lampu sing inovatif lan murah nganggo LED

    Miturut World Report on Vision (laporan pisanan Organisasi Kesehatan Dunia babagan sesanti), paling ora 2,2 milyar wong ing saindenging jagad duwe gangguan penglihatan, sing paling ora 1 milyar duwe gangguan penglihatan sing bisa dicegah utawa isih ana. ..

  • Kisah LED

    Napa produk ing supermarket luwih atraktif?

    Lampu sing inovatif lan murah nganggo LED

    Napa barang supermarket luwih atraktif?Napa panganan ing restoran luwih nggodho tinimbang ing omah?Apa sampeyan pengin ngerti jawabane?Rahasia iku cahya.Lampu duwe rong parameter: suhu warna (CCT) lan indeks rendering warna (CRI).Loro sifat kasebut duwe ...

  • Kisah LED

    Rahasia Lampu Komersial

    Lampu sing inovatif lan murah nganggo LED

    Pusat perbelanjaan modern muncul siji-sijine.Ukuran lan jinis mall sing beda-beda mbutuhake lingkungan cahya sing beda-beda, saben bagean cahya nduweni nilai, fungsine kalebu: narik kawigaten para pembeli;nggawe atmosfer lingkungan sing cocog, aku ...

  • Kisah LED

    Cahya Utama Ruang Tamu

    Lampu sing inovatif lan murah nganggo LED

    Ruang tamu minangka salah sawijining papan sing paling akeh mbuwang wektu kulawarga.Iki ora mung dadi pusat kegiatan lan komunikasi kanggo kabeh kulawarga, nanging uga dadi papan kanggo tuan rumah sederek lan kanca-kanca.Mulane, lampu utama ruang tamu minangka kunci kanggo omah ...

Produk liyane

Klik kanggo Deleng Seri Lampu LED Paling Kuat: Ing njero ruangan lan ruangan, Dekoratif lan Profesional